Kategórie
 
 
 
Oslava 40. narodenín - slide 1
 
 
 
 
Oslava 40. narodenín

 

Oslava 40. narodenín je významným medzníkom v živote každého človeka. Na oslavu 40-ky sa treba dobre pripraviť. Čo spraviť, aby dopadla čo najlepšie?


Život začína v 40-tich, teda aspoň tak tvrdia niektorí. Aj keď na mnohých dopadne nostalgia za mladosťou, ktorá je preč, život je ešte stále pred nami. Oslava 40-ky  však vôbec nemusí byť nostalgická.
 

1. Plánovanie a pozvánky

Aspoň 3 týždne pred oslavou napíšte pozvánky. Podľa toho, či plánujete oslavu v rodinnom kruhu, alebo aj so známymi, kamarátmi a priateľkami - zvoľte to najvhodnejšie riešenie - pozvánky môžete mať rôzne pre rodinu, a iné pre rovesníkov a priateľky. Keďže v tomto veku už takmer všetci majú rodiny, je dobré stanoviť, či bude oslava s deťmi, alebo bez. To preto, aby si rodičia stihli vybavit stráženie detí, nezabudnite preto pridať RSVP. Ak sa vám niekto do týždňa neozve, kontaktujte ho približne týždeň pred oslavou opäť. 

Pozvánky na oslavu môžete buď poslať elektronicky -  môžete ich nájsť na webe alebo, ak si myslíte, že rukou podpísaná pozvánka s osobným textom má stále niečo do seba, môžete poslať v obálke papierové pozvánky najbližším. 
 


Zdroj: etsy.com

Ak ste sa rozhodli pre určitú tému, dajte hosťom o nej vedieť dopredu. V závislosti od ročného obdobia a skladby návštevníkov, tu je zoznam party tém, okolo ktorých sa môže vytvoriť myšlienka  vhodná na 40-ku: disco párty v štýle 80-tých rokov - prípadne Hawaii Party, ak sa oslava koná v lete. Nezabudnite ale ani na mokrý variant, ak by počasie zhatilo vaše plány. 
 

2. Párty dekorácie

Balóny a dekorácie s číslom 40 sú samozrejmosťou. Dnes už nie je problém, vybrať si zo širokej ponuky party dekorácií a doplnkov s číslom, treba si len dať pozor na to, aby dekorácie farebne spolu ladili. Ružová farba pre dámy je stále obľúbená, muži striedajú viacero farieb. 
Party dekorácie objednajte cca 1 týždeň pred samotnou oslavou, v prípade, ak chcete aj héliom plnené balóniky, objednajte si aj héliovú bombu - ich nafúknutie si nechajte na posledný deň.
 


3. Darčeky

Okrem obligátnej fľaše dobrého vína alebo kvalitnej whisky je dobré, ak sa dohodne väčšia skupina a kúpi hodnotnejší darek oslávencovi.  Z vlastnej skúsenosti vieme, že ak sa odkomunikuje dopredu prianie, častokrát sa aj vyplní. 
Netradičné darčeky možno zariadiť cez rozličné zážitkové agentúry, ktoré ponúkajú na výber množstvo zaujímavých aktivít, od tandemového zoskoku či jazdy  v Hummeroch, resp. Ferrari pre adrenalínovo zameraných, cez let balónom, až po širokú ponuku masáží. Tieto zážitky tvoria povinnú výbavu takýchto agentúr.
 

4. Program

Pomerne jednoduchou činnosťou, ktorá dnes v dobe digitálnych fotografií nezaberie veľa času je príprava slideshow z fotografií oslávenca, ako plynul čas. Šialené účesy, uletené oblečenie, zachytenie v nečakaných a  nezvyčajných situáciách - to všetko vytvára vynikajúce predpoklady na to, aby sa z premietania tejto slideshow stal highlight večera. Vrelo odporúčame.
 


Zdroj: cewe-photoworld.com

 

Pozrieť celú ponuku na 40. narodeniny