Kategórie
 
 
 
 
 
Blog - slide 1
 
 
 
 
Najnovšie články
 
 
Tipy: Ako znovu použiť veci z oslavy

Vďaka čoraz častým správam o ekológii, nadbytočnom odpade a životnom prostredí sa stále viac ľudí začína zaujímať o trvalejšie a udržateľnejšie spôsoby života. Jednou z oblastí, kde môžeme a je možné prispieť k ochrane životného prostredia, je aj oblasť organizácie osláv a udalostí. Pre oslávenca chcete spraviť tú najkrajšiu oslavu, s čím vám samozrejme vždy radi pomáhame. Oslavy sú nepochybne skvelou príležitosťou na radosti a oslavy a strávený čas s rodinou a priateľmi, no často si prinesú aj veľké množstvo odpadu. V tomto blogovom článku sa zameriame na jednoduché tipy, ako znovu využiť veci z osláv a prispieť tak k udržateľnejšiemu a ekologickejšiemu prístupu k organizácii slávností.

 
Praktické rady, ako nafúknuť balóny héliom

Ak ste ešte doma nefúkali héliom balóniky, pozrite si dobre náš jednoduchý návod, ako postupovať. 

 
Koľko balónov nafúka jedna héliová fľaša?

Pri kúpe héliovej fľaše je dôležité vedieť, koľko nafúka balónov a ako dlho vydrží. Výrobca pri 30-tke fľaši uvádza, že s ňou nafúkate 30 kusov 22cm (9 palcových) balónov. Ale ako je to s inými druhmi balónov? Pripravili sme orientačný prehľad, podľa ktorého si jednoducho vyberiete tú správnu.

 
Prečo je cena za hélium taká vysoká ?

Aj vám sa zdá, že cena za héliové balóniky je príliš vysoká? Budú sa ešte héliové balóniky predávať  a za akú cenu?  Na tieto a aj iné otázky sme hľadali odpovede aj my.

 
FAQ o héliovej bombe pre domácnosti

Ak nechcete alebo si nemôžete dať nafúkať héliové balóny u profesionálov, môžete tak spraviť aj vy doma. 
K dispozícii existuje héliová bomba na domáce použitie. Čo by ste o nej mali vedieť?

 
Keď potrebujete nafúkať balóny héliom...

Jednoduchý plyn bez chuti a zápachu - hélium je výborný pomocník, ak chcete naučiť balóny "lietať. V každom dobrom párty obchode nájdete jednorázové héliové fľaše na vlastné použitie aj na nás-odborníkov, ktorí vám ich nafúkajú priamo na naše pobočke Rybnična 40/F v Bratislaven.

 
Párty škola: Tvary a veľkosti balónov

Už viete, že bežne nájdete balóny z latexového a fóliového materiálu. Teraz sa zameriame na rôzne tvary a veľkosti, s ktorými sa môžete stretnúť a aké v párty svete existujú.

 
Párty škola: Typy balónov

Vitajte v párty škole! Pohodlne sa usaďte, nachystajte papier na poznámky a môžeme začať. Pripravili sme si totiž pre vás novú sériu krátkych článkov. Postupne vám predstavíme všetko, čo potrebujete vedieť k tomu, aby ste si pripravili dokonalú párty narodeninovú oslavu. Získate základný prehľad a stanete sa odborníkom na organizovanie osláv.

 

 
Párty škola: Aj balóny potrebujú doplnky

Vybrali ste si svojho favorita medzi balónmi, ale čo teraz s ním? Niekde ho treba upevniť, nafúkať alebo obyčajnému balónu pomôcť trošku do krásy. Na to máme špeciálne doplnky pre balóny, na ktoré sa bližšie pozrieme.

 
Trend: Konfetové balóny

Spojenie konfiet a balónov? Musíte uznať, že to bol geniálny nápad. Ak ste efektu konfetových balónov ešte nepodľahli, čítajte ďalej. Zamilujete si ich.

 
Svietiace LED balóny

Top novinka vo svete balónov - svetelné LED balóny u nás. Otestovali sme ich a prinášame vám prvé dojmy z nich.

 
Mini fóliové balóniky

Aj vám sa páčia fóliové balóniky, ale zdajú sa vám príliš drahé ? Výrobcovia prišli s riešením - sú to mini fóliové balóniky bez nutnosti ich plniť héliom. Ako ich správne použiť ?

 
Oslava 30. narodenín

Oslava 30. narodenín je prvé okrúhle výročie, kedy začína byť problém umiestniť všetky sviečky na tortu. Ako sa na ne pripraviť ?

 
Oslava 40. narodenín

 

Oslava 40. narodenín je významným medzníkom v živote každého človeka. Na oslavu 40-ky sa treba dobre pripraviť. Čo spraviť, aby dopadla čo najlepšie?

 
Oslava 50. narodenín


Už nesmrteľný F.K. Veselý vedel, že - "Čože je to päťdesiatka ...."
Chystáte oslavu 50. narodenín pre oslávenca a chcete ho prekvapiť? Tu je niekoľko nápadov a tipov na 50 narodenín.

 
Kúzelná oslava v štýle Harryho Pottera: Prípravy a výzdoba

Čarodejnícky svet Harryho Pottera asi netreba predstavovať. Filmový a knižný fenomén, ktorý uchvátil milióny detí i dospelých sa už mnoho rokov drží v rebríčku obľúbených fantasy svetov. Ak aj vy máte doma malú čarodejnicu či čarodejníka, skúste ich na najbližšie narodeniny preniesť do Rokfortu a zaručene sa im tak postaráte o nezabudnuteľnú oslavu.

 
Minecraft párty oslava

Hľadáte originálny nápad na prípravu oslavy pre fanúšika počítačovej hry Minecraft? Okrem dostupnej stálej ponuky stolovania a výzdob s tematickou potlačou, si môžete spolu s inšpiráciami z tohto článku a našimi farebnými produktmi vytvoriť tú najlepšiu Minecraft oslavu, na akej kedy váš oslávenec bol. Tak si nasaďte pixel okuliare a poďme sa vyhrať s jej naplánovaním. 

 
Baby Shower vs. Gender Reveal: Oslavy pred narodením bábätka

Nie nadarmo sa vraví, že očakávanie bábätka je jedným z najkrajších období v živote. Príprava na rodičovstvo a príjemné vzrušenie z blízkeho príchodu nového člena rodiny sú už samo o sebe skvelými dôvodmi na oslavu. A aj vďaka tomu sú predpôrodné párty ako baby shower a gender reveal tak populárne v zahraničí a stávajú sa trendom aj u nás. Viete však, aký je medzi nimi rozdiel?

 
Gender Reveal alebo Odhalenie pohlavia

Počas obdobia čakania bábätka prichádza k viacerým prekvapeniam; od potvrdenia tehotenstva, odhalenia pohlavia dieťaťa až po jeho samotné narodenie na tento svet. Každý z týchto momentov prináša jedinečný pocit a chuť oslavovať. My sa pozastavíme práve nad chvíľou, kedy prichádza k zisteniu, či sa v brušku nachádza dievčatko alebo chlapček.

 
Valentín: Darčeky na poslednú chvíľu

Kyticu kvetov, sladkú bonboniéru či milého plyšáka zoženiete v každom bežnom obchode kedykoľvek. Tieto klasické darčeky vás však omrzeli a nemáte čas vymýšľať niečo špeciálne? Alebo ste len na tento deň zabudli?

 
Veľká noc: 5 spôsobov, ako urobiť zo servítok veľkonočnú dekoráciu

Zakončite vašu veľkolepú veľkonočnú výzdobu dekoráciami zo servítok. Tento malý, celkom obyčajný pomocník sa pod šikovnými rukami zmení na milú ozdobu sviatočného stolovania.

 
Halloween: Tipy a inšpirácie, ako vyrezať tekvicu

Symbolom jesenného obdobia je jednoznačne tekvica. A čo si predstavíte ako prvé, keď povieme Halloween? Vyrezávanú tekvicu s očami a krivými ústami, však? Či oslavujete sviatok Halloween alebo nie, americká tekvica alebo slovenský svetlonos patrí k tradičným jesenným dekoráciám. Inšpirujte sa a vyrobte si s deťmi vlastný tekvicový lampáš, ktorý ochráni váš domov pred zlými strašidlami.

 
Garden party tak trocha inak...

 Obdivujeme ich vo filmoch, sú nádherné, vznešené a plné letnej pohody. Tak prečo si nespraviť záhradnu párty (garden party) aj doma ?

 
Návod na lampióny šťastia

Ako správne manipulovať a aké sú bezpečnostné upozornenia sa dočítate v našom článku.

 
Piňatas

Počuli ste už o piňatas? Keď sa povie piňata, deťom sa vybaví zábava, party, a oslavy. U nás ju ešte nepoznáme, ale aj to sa postupne mení. 

 
Prvé narodeniny sú skvelé!

Oslava prvých narodenín sú úžasným sviatkom, na ktorý sa nezabúda. Tu je niekoľko rád a postrehov, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na túto udalosť.

 
Rady na organizáciu tematických osláv

Aj dospelí sa dokážu zabávať. Chcete aj vy premeniť stereotypné stretnutia na nezabudnuteľné party plné zábavy? Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi.

 

 
Koľko hélia treba na dvihnutie určitej váhy ?

Aj vy ste rozmýšľali, ako dvihnúť pomocou hélia určitú váhu ? Pomôžeme vám s kalkuláciou.

 
Ako zabaviť deti počas osláv

Určite to poznáte. Potom, ako sa odovzdajú darčeky a skonzumuje sa torta, nastáva problém, ako zabaviť deti na oslave. Niekoľko rád a tipov, ktoré vám pomôžu vyplniť čas a zabavia deti, je tu.

 
Jedlá na oslavu pre deti

Jedlá a nápoje sa dajú poňať aj netradičnejšie, ako poznáme z minulosti. Niekoľko tipov a nápadov vám prinášame v tomto článku.

 
Ako vybrať korok z fľaše

Aj Vám sa už stalo, že ste zastrčili korok do fľaše a nevedeli ste ju vybrať von ? Našli sme na webe praktický spôsob, ako na to...