Kategórie
 
 
 
Keď potrebujete nafúkať balóny héliom... - slide 1
 
 
 
 
Keď potrebujete nafúkať balóny héliom...

Jednoduchý plyn bez chuti a zápachu - hélium je výborný pomocník, ak chcete naučiť balóny "lietať. V každom dobrom párty obchode nájdete jednorázové héliové fľaše na vlastné použitie aj na nás-odborníkov, ktorí vám ich nafúkajú priamo na naše pobočke Rybnična 40/F v Bratislaven.


Ich “lietanie” ovplyvňuje niekoľko faktorov:
• vnútorné - typ balóna, jeho utesnenie a upevnenie, kvalita hélia,
• vonkajšie - nadmorská výška, klimatické podmienky.
 

Latexové vs. fóliové balóny
Lietať vedia obidva. Obyčajné balóny z latexu vydržia oveľa menej. 30cm balóny budú postupne klesať k zemi po 12 hodinách, 22cm balónoy o niečo skôr. Čo sa týka fóliových, vďaka hrubším stenám, lepšiemu izolačnému materiálu a automatickému uzavretiu ich nájdete lietať aj o niekoľko dní. Všetko záleží od ich veľkosti. Teda platí, že čím je balón menší, tým menej hélia a aj menej hodín vydržia lietať. Naopak, čím je balón väčší, tým je viac hélia je potrebného a vydrži lietať niekoľko hodín. Jednoduché, čo poviete?
 

Gél Hi-float
Ak sa nechcete vzdať latexových balónov a myšlienky, že budú zdobiť strop minimálne celý deň, máme k dispozícií špeciálny gél do balónov, tzv. hi-float. Tá predĺži ich životnosť až 25x, cca o 2-3 týždne. Vtiera sa do vnútra nenafúknutého balóna a zabraňuje úniku plynu.
 

Na veľkosti záleží
Veľkosť balóna je dôležitá aj pri samotnom plnení. Každý z nich zhltne iné množstvo héliového plynu a od toho sa odvíja aj cena nafúkania jedného balóna.
U nás to máme takto:

Ceny a parametre najobľúbenejších balónov
Ceny a parametre fúkania balónov
* časy sú orientačné, závisia od teploty vzduchu a ďalších vonkajších podmienok


My vám ich nafúkame
Ak ste sa rozhodli nafúkať si balóny sami, máme pre vás héliové fľaše v 3 veľkostných objemoch.

Necháte to radšej na skúsenejších? Radi vám pomôžeme u nás na prevádzke Party Obchod Partyspirit v Bratislave - Rači, kedykoľvek počas otváracích hodín od 9 do 17hod. Pre nás nie je problém, ak oslavujete cez víkend, otvorené máme aj v sobotu od 9,00 do 12.00.

Môžete si priniesť svoje vlastné balóny alebo zakúpiť hned priamo u nás, všetky druhy máme ihneď k dispozícii - to čo vídite na webe, máme zároveň aj v obchode. Používame iba 100% hélium, a tak vám vieme uvádzané časy zaručiť. V prípade, že vám balóny z akéhokoľvek dôvodu vyfučia predčasne alebo si len chcete predĺžiť radosť z lietajúceho balónu, vieme ich opäť dofúkať.