Kategórie
 
 
 
Garden party tak trocha inak... - slide 1
 
 
 
 
Garden party tak trocha inak...

 Obdivujeme ich vo filmoch, sú nádherné, vznešené a plné letnej pohody. Tak prečo si nespraviť záhradnu párty (garden party) aj doma ?

Najdôležitejšie je stanoviť si tému. V opačnom prípade hrozí, že síce budete mať veľa dekorácií, ale tie nebudú spolu ladiť. Vďačnou témou sú kvety, ovocie, zelenina farby, resp. ich kombinácie.

Pozvánka. V žiadnom prípade ju nepodceňujte. Dobre si premyslite, koho chcete pozvať, urobte si zoznam pozvaných hostí a dajte im dostatočne včas vedieť, aby si vedeli upraviť program. Upozornite ich na to, že sa bude jednať o garden party.
  
Stolovanie može byť rozličné. Od obyčajných, drevených príborov z hypermarketov, cez dekoračné, ktoré hýria farbami a vedia podporiť tému, až po noblesné, kedy sa podáva jedlo na porceláne. V našej ponuke nájdete dostatočný sortiment dekoračných materiálov, ktoré sú navyše veľmi dobre kombinovateľné, ako je vidieť aj na príkladoch stolovania. Ich výhodou je, že odpadá problém s upratovaním a čistením riadu.

Nezabudnite na lampiónyNemusí ich byť príliš veľa, už zopár lampiónov dokáže vytvoriť nádhernú atmosféru.  Ich krása vynikne ešte viac v podvečerných hodinách, keď sa rozžiaria svetlami.
 

Kvetinová výzdoba je určite korunou dekorácií. V lete si môžete nájsť inšpiráciu buď priamo v záhrade, kde si môžete pri trochu umeleckého cítenia a šikovnosti pripraviť kvetinovú výzdobu sami,  alebo vám určite radi poradia floristi v špecializovaných predajniach. Dnes už nie je problém dostať kytice priamo na mieru, či už z dobrého kvetinárstva, alebo donáškových služieb.

Príprava garden party je úžasný zážitok, ktorý vás pohltí. Zapojte do prípravy aj svoje polovičky, alebo deti, spoločná práca na niečom tak nezvyklom ako príprava garden party dodá vašej práci aj ďalší rozmer. Uvidíte, ako sa budete tešiť z každej dobre zvládnutej drobnosti.

Nezabudnite na kvalitnú hudbu a ozvučenie. Vyhniite sa reprodukcii rádiového vysielania komerčných staníc.  Počúvať dopravné spravodajstvo každých 30 minút určite nebude tým pravým riešením...  Najlepším riešením je pripraviť si podľa skladby osadenstva serie skladieb v mp3 formate a tie reprodukovat. Druhou alternatívou, ktorá sa nám osvedčila bolo vysielanie internetového radia ako je napr Spotify, kde si môžete vybrať z plejády rozličných hudobných štýlov. Nezabudnite na decibely, aby ste nerušili príliš hlasnou hudbou vašich susedov.

Malá ukážka toho, ako to môže vyzerať, keď si objednáte od nás výzdobné dekorácie. Toto sme si stihli pripraviť sami na záhrade za 1 hodinu: