Kategórie
 
 
 
Oslava 30. narodenín - slide 1
 
 
 
 
Oslava 30. narodenín

Oslava 30. narodenín je prvé okrúhle výročie, kedy začína byť problém umiestniť všetky sviečky na tortu. Ako sa na ne pripraviť ?


Organizovanie 18-ky bolo ešte v réžii rodičov, 20-ka bola jedna super žúrka, ktorá sa narýchlo zbúchala. Pri 30-ke je to predsa len trochu inak. Tú už treba zorganizovať a pozvať najbližších. Príprava 30. narodenín ale nemusí byť stresujúcou činnosťou. Stačí len trochu dopredu plánovať a dohliadnuť na pár dobrých rád a doporučení uvedených v tomto článku.
 

1. Plánovanie a pozvánky

Aspoň 3 týždne pred oslavou napíšte pozvánky. Tu už neplatí, že najlepšie žúrky sú tie spontánne. Kamaráti a priateľky (aspoň niektorí) už majú rodiny a aj deti, a teda  je vhodnejšie, keď o pozvaní na oslavu vedia dopredu, minimálne preto, aby si stihli vybavit stráženie detí, (to v prípade, ak je oslava len pre dospelých) a tiež, aby mali dostatok času na darček,... teda, ak fľaša dobrej whisky nie je jediným želaním oslávenca. :-)
Pozvánky na oslavu môžete buď poslať elektronicky -  môžete ich nájsť na webe alebo, ak si myslíte, že rukou podpísaná pozvánka s osobným textom má stále niečo do seba, môžete poslať v obálke papierové pozvánky najbližším. 


Zdroj: etsy.com

Ak ste sa rozhodli pre určitú tému, dajte hosťom o nej vedieť dopredu. V závislosti od ročného obdobia a skladby návštevníkov, tu nájdete zoznam farebných tém, okolo ktorých sa môže vytvoriť myšlienka vhodná na 30-ku. Ak robíte party doma, v menšom kruhu, môžete pripraviť pre hostí gurmnánsku ponuku okolo témy vína alebo syrov.
 

2. Párty dekorácie

Balóny a dekorácie s číslom 30 sú samozrejmosťou. Dnes už nie je problém, vybrať si zo širokej ponuky party dekorácií a doplnkov s číslom, treba si len dať pozor na to, aby dekorácie farebne spolu ladili. Ružová farba pre dámy je stále obľúbená, muži striedajú viacero farieb. 
Party dekorácie objednajte cca 1 týždeň pred samotnou oslavou, v prípade, ak chcete aj héliom plnené balóniky, objednajte si aj héliovú bombu - ich nafúknutie si nechajte na posledný deň.
 

 
Zdroj: Pinterest



3. Darčeky

Okrem obligátnej fľaše dobrého vína alebo kvalitnej whisky je dobré, ak sa dohodne väčšia skupina a kúpi hodnotnejší darek oslávencovi.  Z vlastnej skúsenosti vieme, že ak sa odkomunikuje dopredu prianie, častokrát sa aj vyplní. 
Netradičné darčeky možno zariadiť cez rozličné zážitkové agentúry, ktoré ponúkajú na výber množstvo zaujímavých aktivít, od tandemového zoskoku či jazdy  v Hummeroch, resp. Ferrari pre adrenalínovo zameraných, cez let balónom, až po širokú ponuku masáží. Tieto zážitky tvoria povinnú výbavu takýchto agentúr.
 

4. Program

Pomerne jednoduchou činnosťou, ktorá dnes v dobe digitálnych fotografií nezaberie veľa času je príprava slideshow z fotografií oslávenca, ako plynul čas. Šialené účesy, uletené oblečenie, zachytenie v nečakaných a  nezvyčajných situáciách - to všetko vytvára vynikajúce predpoklady na to, aby sa z premietania tejto slideshow stal highlight večera. Vrelo odporúčame.

 

Pozrieť ponuku na 30. narodeniny