Kategórie
 
 
 
Mini fóliové balóniky - slide 1
 
 
 
 
Mini fóliové balóniky

Aj vám sa páčia fóliové balóniky, ale zdajú sa vám príliš drahé ? Výrobcovia prišli s riešením - sú to mini fóliové balóniky bez nutnosti ich plniť héliom. Ako ich správne použiť ?

Povedzme si to otvorene. Fóliové balóniky sú krásne, ale nie vždy a nie stále máme dosť peňazí na to, aby sme nimi vedeli dekorovať miestnosť alebo exteriér. Najdrahšou položkou takejto ozdoby je práve hélium, ktorého cena v posledných rokov neustále rastie (píšeme o tom na inom mieste) a tak výrobcovia hľadajú riešenia pre zákazníkov, ktorí chcú krásnu výzdobu, ale sú ochotní urobiť aj nejaké kompromisy.


Tým prvým je, že sa budú musieť uspokojiť s menšimi rozmermi, kde na rozdiel od štandardnej, najčastejšej veľkosti fóliového balónika o priemere 45 cm, mini fóliové balóniky majú polovičné rozmery, t.j. 23-35cm.
Tým druhým kompromisom je, že balóniky nebudú lietať. Darmo, vzduch v balóniku nie je ľahší ako vzduch okolo. Riešením teda je, že sa balóniky navlečú do držiaka na paličku, ako akýkoľvek iný balónik.
 

Ak si od nás plánujete kúpiť mini fóliový balónik, prinášame vám 3 dôležité rady, ako ich nafúknuť:

Nafúknutie 
Najlepším spôsobom, ako ich naplniť je naplniť balónik obyčajnou balónovou pumpou na vzduch. Tak zabezpečíte, že balónik bude mať v sebe ten správny tlak a bude dostatočne tuhý. Ak nemáte po ruke balónik, dá sa to aj prostredníctvom tyčky na balóniky, kde otvorom nafúknete balónik do požadovaného tvaru. Nebude ale nikdy tak pevný ako keď to spravíte pumpou.


Spätný ventil
V týchto balónikoch nie je, preto ak by ste neutesnili otvor okamžite po nafúknutí balónika, tak vám balónik splasne. Je dôležite po nafúknutí utesniť otvor tak, aby z neho nemohol uniknúť vzduch a pripraviť balónik na zavarenie.


Zatavenie balónikov

                                                 

Pre bežných zákazníkov, ktorí si potrebujú zavariť len pár balónikov, máme 2 jednoduché riešenia: vložiť do objednávky plnenie týchto balónov vzduchom+upevnením na držiak - maximalny počet na 1 balík sú 4.  Druhú alternatívu odporúčame žehličku na vlasy, ktorú má dnes už väčšina žien. Neskúšajte to na maximálnej teplote, tá prepáli fóliu, skúste radšej zlatú strednú cestu. Nám sa podarilo nájsť optimálnu hodnotu nastavenia po 5-tich pokusoch. Prikladáme aj video návod, ako si zataviť balónik doma:

Na objednávku vieme pre profesionálov objednať špeciálnu zváračku, ktorá sa dá u nás objednať, vybavená dozimetrom s nastaviteľnou intenzitou zvaru a doplnkovým príslušenstvom. O záujem nás prosím kontakujte na mail info@partyspirit.sk