Kategórie
 
 
 
 
 
Valentín: Darčeky na poslednú chvíľu - slide 1
 
 
 
 
Valentín: Darčeky na poslednú chvíľu

Kyticu kvetov, sladkú bonboniéru či milého plyšáka zoženiete v každom bežnom obchode kedykoľvek. Tieto klasické darčeky vás však omrzeli a nemáte čas vymýšľať niečo špeciálne? Alebo ste len na tento deň zabudli?


Inšpirujte sa našimi expresnými tipmi:

 

1. Valentínske balóny

Balóny majú zvláštne čaro. Prostredníctvom nich môžete darovať radosť, zablahožeľať alebo povedať to, čo máte na srdci. Ponuka je naozaj široká. Od balónov v tvare srdiečka, balónov s vyznaním lásky alebo súčasných love emotikonov. Naopak, obrovská balónová kytica spôsobí skutočný wau-efekt.
 


Zdroj: myheartskipped.co.uk
 

2. Večer v romantickej atmosfére

Naplánujte príjemný večer s filmom či dobrým jedlom. Romantickú náladu vám pomôžu dotvoriť sviečky a vrecká na sviečky, srdiečkové dekorácie a konfety
 

Zdroj: PartyDeco

 

3. Vypustenie srdcových lampiónov šťastia

Nech láska vydrží navždy. Aj to môže byť jedno z prianí, ktoré pošlete spolu s lampiónom. Viete si predstaviť niečo romantickejšie, ako vznášajúce sa lampióny v tvare srdca na tmavej oblohe? 
 

Zdroj: wedbook.com

 

4. Sladký darček so zápichom

Radi pečiete alebo varíte? Množstvo receptov vám nezaberie ani hodinu času. Alebo zbehnite kúpiť niečo hotové a stavte na obľúbené jedlo vašich milovaných. Všetko to dotvorí romantický zápich.
 

Zdroj: PartyDeco

 

Nezabudnite, že vašich blízkych poteší čokoľvek, čo im darujete z lásky. Krásneho Valentína! ♥

 

Celú ponuku si môžete pozrieť v kategórii Valentín.
Alebo príďte priamo k nám do našej predajne Party Obchod Partyspirit a vyberte si z ponuky valentínskych balónov, balónov so srdiečkami, konfetami či dekoráciami. Radi vám pomôžeme v časoch od 9 do 17.00 hod.