Kategórie
 
 
 
 
 
Minecraft párty oslava - slide 1
 
 
 
 
Minecraft párty oslava

Hľadáte originálny nápad na prípravu oslavy pre fanúšika počítačovej hry Minecraft? Okrem dostupnej stálej ponuky stolovania a výzdob s tematickou potlačou, si môžete spolu s inšpiráciami z tohto článku a našimi farebnými produktmi vytvoriť tú najlepšiu Minecraft oslavu, na akej kedy váš oslávenec bol. Tak si nasaďte pixel okuliare a poďme sa vyhrať s jej naplánovaním. 


Budete určite potrebovať:

 

Minecraft stolovanie a jedlo
 

Začnite plánovaním tematického občerstvenia a torty. Pokiaľ nebude oslava tajná, zapojte do prípravy aj oslávenca. S radosťou vám pomôže s nápadmi a dodá jej väčšiu autentickosť. Okrem toho sa spýtajte na jeho obľúbené postavy, ktoré na oslave určite nevynechajte. Ak však zapojíte fantáziu, nájdete všetko, čo sa len podobá tvarom alebo farbou na jednotlivé herné prvky. My sme našli napríklad:

  • Gold (Zlato) – malé čokolády v zlatom obale
  • Iron (Železo) – malé čokolády v striebornom obale
  • Dirt (Hlina) – brownies alebo iné čokoládové koláče
  • Cookies – bežné sušienky s čokoládou
  • Diamonds (Diamanty) - cukríky
  • Emeralds (Smaragdy) - cukríky
  • Red Stones (Červené kamene) – cukríky alebo jahody
  • Watermelon – červený melón
  • Coal (Uhlie) – čučoriedky, tmavé sušienky alebo cereálie
  • Slime balls (Slizové gule) – hrozno
  • Golden apples (Jablká) – žlté jablká alebo namáčané v karamele
  • Water (Voda) – modré želé alebo modrá limonáda
  • TNT – tyčinky zo sladkého drievka
  • Fish (Ryby) – želatínové cukríky v tvare rybičiek
  • Carrots (Mrkvy) – baby mrkva
  • Sticks (Palice) – slané tyčinky
  • Snow (Sneh) - marshmallows
  • Potatoes (Zemiaky) - zemiakové krokety alebo hranolky
  • Creeper Juice – ovocná šťava, džúš alebo limonáda
     

Všetko vložte do misiek a označte menovkou, čo z hry majú predstavovať, prípadne čo v skutočnosti sú (ale hostia ich určite hneď odhalia). Menovky si ľahko vytlačíte zo šablóny alebo vyrobíte s vlastnými nápismi. 
 

   
Zdroj: diyinspired.com
 


Zdroj: catchmyparty.com
 

Nezabudnite ani na pitný režim. Môžete si to zjednodušiť a prelepiť malé plastové fľašky. Tak zabezpečíte, že každý z hostí bude mať svoju. Alebo sa pustite do prípravy vlastného "Creeper" džúsu.
 


Zdroj: abritofhappiness.blogspot.com
 


Zdroj: diyinspired.com

S narodeninovou tortou sa môžete popasovať sami alebo to nechajte na skúsenú cukrárku v okolí. Akokoľvek sa rozhodnete, na internete nájdete množstvo návodov a inšpirácií. Ani my sme sa nevedeli rozhodnúť, ktorá je krajšia.
 


 

Hotovo? Chýba už len zelený obrus, na ktorý všetko položíte a jednorazové taniere, poháre a servítky v zeleno-čiernych farbách. Hostia ocenia ich praktickosť, najmä tí menší. 


Zdroj: diyinspired.com
 

Minecraft balóny a dekorácie
 

Nemenej dôležitou časťou je výzdoba miesta, kde sa oslava bude konať. V lete môžete využiť aj záhradu, ale lepšie sa vám budú vešať dekorácie práve u vás doma či v reštaurácii.
 

Nether portál vytvoríte z lesklého párty závesu alebo krepového papiera vo fialovej farbe. Hostia ním budú nadšene vchádzať a zároveň v nich vzbudíte zvedavosť, čo bude nasledovať ďalej. 
 


Zdroj: Pinterest
Fialový párty záves nájdete tu a krepový papier nájdete tu

 

Veľkou súčasťou výzdoby môže byť aj nástenná dekorácia. Na internete nájdete mozaikové výtvory z tanierov či balónov. Nám sa zapáčila táto z plastového obrusu, ktorý si zavesíte pred okno. Dodáva miestnosti strašidelnú atmosféru, nemyslíte? 


Zdroj: alydosdall.com
Plastový zelený obrus nájdete tu. Šablóny tváre Creepera nájdete tu.


 Ak máte radi aj rôzne dekoračné bannery, vytlačte si zo šablóny ten s nápisom Happy Birthday. Link na šablóny nájdete na začiatku článku. 
 

Pri zelenej ešte chvíľu zostaneme. Latexové balóny oblepte papierom, čiernou lepiacou páskou alebo pokreslite fixkou tak, aby nápadne pripomínali Creepera.


Zdroj: catchmyparty.com
Zelené latexové balóny nájdete tu. Šablóny tváre Creepera nájdete tu a na obkreslenie tu.

 

Čierne balóny a krepový papier zase využijete pri pavúkovi, ktorý bude zhora striehnuť na svoju korisť.


Zdroj: makingalife.me
 

Môžete využiť aj iné farby balónov a vytvoriť z nich ďalšie známe postavičky – Reubena, Endermana či Mooshroma.


Zdroj: amummytoo.co.uk
Farebné latexové balóny nájdete tu.
 

Ako náhrada za balóny poslúžia aj papierové lampióny alebo rozetky v rovnakých farbách. Môžete si z nich vytvoriť aj ďalšie dekorácie na zavesenie a piňatu.
 


Zdroj: aburtram.blogspot.com
Dekorácie v zelenej farbe nájdete tu
 

Alebo skôr oceníte hranatejší vzhľad lampiónovej girlandy? Stačí na ňu zavesiť malú tvár Creepera a dekorácia je hotová.
 


Zdroj: ennieelser.blogspot.com
Zelenú girlandu s lampiónmi nájdete tu. Šablóny tváre Creepera nájdete tu
 

Minecraft párty doplnky
 

Baví vás ten proces lepenia, strihania a vymýšľania jednotlivých dekorácií? Tak tu si prídete na svoje. Súčasťou Minecraft sú aj rôzne pômocky, ako je meč, krompáč a fakľa. Celej oslave dodajú autentickosť a môžete ich rozmiestniť po miestnosti. Alebo si túto časť výzdoby nechajte v rámci párty zábavy.

Budete na ne potrebovať kartóny alebo penové podložky a veľa štvorčekov farebného papiera. Pri fakliach sa vám zídu aj led sviečky. Tu nájdete podrobný návod; meče, krompáče, fakle.
 


Zdroj: twitchetts.com


Darčekové tašky síce patria na záver skvelej oslavy, ale určite oceníte, keď si ich pripravíte vopred. Naplňte ich tematickými sladkosťami alebo malými Minecraft darčekmi.
 

I
Zdroj: margarettesia.com
Papierové sáčky nájdete tu. Šablóny tváre Creepera nájdete tu.

 

Minecraft párty hry
 

V tvorivom duchu pokračujeme aj pri hrách. Nechajte hostí, aby si vytvorili vlastnú Minecraft masku. Na dotvorenie atmosféry im k tomu pustite originálne Minecraft pesničky, ktoré nájdete na YouTube. Zabaví ich to na nejaký čas a vy sa zatiaľ pripravíte na následné fotenie a ďalšie hry. 


Zdroj: jennieelser.blogspot.com
 

Neskôr ich môžete rozhýbať pri súťažiach, ako je hádzanie za body alebo slepé prilepovanie chvostíka na prasiatko. 
 


Zdroj: alydosdall.com
 

Zdroj: mommadanddaboyz.net

Nakoniec nemôžeme vynechať ani našu obľúbenú piňatu. Aj pri nej si vystačíte s kartónovou krabicou a krepovým papierom. Ak chcete oslavu zakončiť iným spôsobom, stave na obľúbenú hru - hľadanie skrytého pokladu. 
 

Zdroj: 3littlegreenwoods.com
Biely krepový papier nájdete tu.

 

Pri tejto oslave obzvlášť platí, že čím bláznivejšie ju zrealizujete, tým budete mať väčší úspech. A nezabudnite sa nám pochváliť fotkami z vašej Minecraft oslavy. :) Potešíme sa, ak nám ich pošlete na Facebooku alebo nás označíte @partyspiritshop alebo #oslavaspartyspirit na Instagrame.

 


Zdroj titulnej foto: Pinterest